Alle categorieën

LAMPENKAPPEN & BLENDERS

Made in Holland! Geheel naar uw wens maken wij zelf de lampenkappen en blenders. Wij hebben 23 modellen (zie webshop assortiment lampenkappen). Zit hier niet het model met de juiste verhouding bij? Dan is het mogelijk om een kap geheel op maat te maken. Ook de kleur en materiaal is naar keuze. Wij hebben 168 mogelijkheden in het assortiment. Echter kan het voorkomen dat u liever een ander design heeft. Ook dit is geen probleem. Lever uw eigen stof aan (bijvoorbeeld van de gordijnen of uw bankstel) of kies er eens voor om uw kap te laten maken van behang. Is dit nog niet wat u zoekt? Dan is het verder nog mogelijk om een kap of blender te laten bedrukken met een eigen foto of animatie door u aangeleverd, van bijvoorbeeld een vergezicht, familieportret of (bedrijfs)logo.

In de webshop ziet u enkele voorbeelden van deze bedrukte kappen en onze PICABLENDERS.  Het voordeel van een blender is dat u niet direct tegen de lichtbron aankijkt. Als de blender dan zelf ook nog een kunstwerk op zich is dan is dat natuurlijk een win-win situatie.

 

Tuning

Modificeren klinkt misschien gek in combinatie met licht maar dat vinden wij niet. Soms ziet u een armatuur waar u helemaal weg van bent, maar is hij te klein, heeft hij de verkeerde kleur of geeft hij gewoon niet het gewenste licht. Echter kan het natuurlijk ook voorkomen dat het armatuur helemaal op orde is, maar bijvoorbeeld de plek waar deze moet komen te hangen het probleem veroorzaakt. Denk hierbij aan een rozet op het plafond of een extra hoog of schuin plafond. Hier hebben wij meestal een passende oplossing voor. Wat nog meer tot de mogelijkheden behoort zijn accessoires zoals andere of extra lampenkapjes, glazen of hangsels. Ook is het mogelijk om uw lamp met uw smartphone te gaan bedienen.

 

Reparatie

Soms gaat er iets aan uw armatuur kapot terwijl hij nog volledig aan uw wensen voldoet. Dan is het mogelijk om deze door ons te laten reparen. Dit kan zowel op locatie of bij ons in de werkplaats. 

 

(Licht)objecten

Wilt u meer dan alleen een lamp? Ook dat kan! Denk aan verlichte objecten of een zwevende koof.

Lampenkappen

Blenders

geen verzendkosten/diensten

Montage

Lampen

Lampen