Over ons

Met een erfgoed dat teruggaat tot de derde generatie, beschikken wij over een uitgebreide expertise in de wereld van lampen en interieur. Dankzij onze nauwe banden met producenten kunnen wij u verzekeren dat uw lamp niet alleen functioneert als lichtbron, maar ook als een kunstwerk dat perfect past bij uw stijl en behoeften.

Onze benadering omvat niet alleen het op maat produceren van armaturen volgens uw specifieke wensen, maar ook het vakkundig aanpassen van bestaande armaturen. Denk hierbij aan het modificeren van het type lichtbron, het verfijnen van de afwerking van het armatuur, het aanpassen van kleuren en zelfs het integreren van diffusers of blenders om de sfeer in uw ruimte te verbeteren.

Daarnaast bieden wij uitgebreide diensten zoals reparaties, restauraties en professionele montage. Of u nu een particulier, binnenhuisarchitect of een bedrijf bent, wij verwelkomen u graag in onze service. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap maakt dat wij elke uitdaging met betrekking tot lampen en interieur met vertrouwen tegemoet treden.

Voel u vrij om te allen tijde contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie. Bij 314wonen staan wij paraat om de perfecte verlichtingsoplossing te bieden die aansluit bij uw unieke smaak en stijl.

Historie Edison Wagenstraat